Dont Worry Logotyp

Inspirationsträffar & visningsresor

Att ge sig utanför Sveriges gränser för att köpa bostad innebär också stora skillnader mot sedvanlig procedur i Sverige. Förutom att jag berättar hur det är att köpa ett boende i Spanien kommer jag att gå igenom de kostnader som finns när man väl köpt ett boende där och även möjligheterna till att hyra ut för att finansiera köpet. Du kommer också att få tips på vad man kan fördriva tiden med när man är där så man får ett aktivt och trivsamt liv när man väl är där.

Att åka ner på en visningsresa är naturligtvis det bästa sättet att lära känna olika områden och se på objekten i verkligheten. Hör av dig om du vill komma ner och passar inte de inplanerade resorna så fixar vi det när du kan.

Anmälan

Anmäl dig direkt genom att skriva ett mejl till mig; bennie@dontworry.nu. Ange namn och ditt mobilnummer om jag skulle behöva kontakta dig samt vilken dag du kommer och om du kommer själv eller tar någon med dig.

Om vi inte har något möte på orten där du bor så hör av dig så ordnar vi det.

Kommande event

När: Lördag 8 April till Fredag 14 April

Vad: Jag finns på plats i Spanien och hjälper er med hus och lägenhetsvisningar

Hur: Boka flyg till Alicante, boende och ev hyrbil. Vi åker runt med er och visar olika objekt och hjälper till om ni vill köpa något. (Jag kan hjälpa er med att boka)

Övrigt: Vi behöver träffas innan så jag kan sätta mig in i vad ni letar efter.

Här listar jag kommande event och inspirationsträffar med kort ämnesbeskrivning, tid och plats.