Dont Worry Logotyp

Artiklar / BLOGG

Här har jag samlat intressanta artiklar, blogginlägg och intervjuer. Lär dig mer om vad en keyholder är och gör, vad är det absolut viktigaste inför att köpa ett boende i Spanien tycker experterna och lyssna på berättelser från de som redan har tagit steget med sin husdröm i Spanien.

När är det bäst att förverkliga sin husdröm i Spanien?

Jag och min fru pratade ofta om ett eget boende i Spanien, speciellt den mörkare delen av året, eller de gånger då sommaren i princip regnade bort.
När vi pratade om det pratade vi om att göra det i framtiden, sen när vi gått i pension, sen när barnen var större, sen när vi sparat mera pengar, alltid detta SEN…

Läs mer

What does a key holder really do?

We are your local point of contact in Spain, giving you the reassurance and piece of mind that if you need something whilst away from your property you can call upon us” Nicola explains. She continues

Läs mer
Ove och Eva Hyllsten

Casa Hyllsten, vår husdröm i Spanien.

Efter att under flera år åkt på charter resor till sol och värme runt om i världen kände vi att det skulle vara fantastiskt att ha ett eget ställe att kunna åka till och kunna njuta av det vi så mycket tycker om, sol, värme och bad.

Läs mer

Hur börjar vi?

Ibland anordnar jag inspirationskvällar där jag berättar om processen men personligen föredrar jag att komma hem till er och er familj och i lugn och ro gå igenom allt. Bara slå en signal så ska vi se om vi kan hitta en tid som passar oss alla.